Locatie
ASM Haven
Stadsblokkenweg 25
6841 HG Arnhem


Veerpont 'ASM!' van de Stadsblokkenwerf
Er vaart een veerpont waar voetgangers vanaf de Rijnkade (ter hoogte van huisnr. 66, beneden vanaf de waterkant) de Rijn mee kunnen oversteken en bij het Circusterrein worden gebracht. U kunt uw fiets aan de Rijnkade parkeren. Enkele reis 1 euro. Laatste pont vaart om 22.30 uur.
www.stadsblokkenwerf.nl


Lopen
Lopend vanuit het centrum gaat u via de rechterkant van de John Frostbrug de Rijn over, loop voor bij het water en dan met de trap naar beneden naar het voetpad. Loop in de richting van de Nelson Mandelabrug, tot aan het circusterrein (ca. 10 minuten).
Lopend vanuit het centrum via de Nelson Mandela Brug betreedt u de brug op het Roermondsplein en loopt u via het voetgangersdeel over de Rijn. Aan het einde van de burg kunt u via de trappen links omlaag. Steek de weg over richting de scheepswerf die u ziet en loop langs de werf via de Stadsblokkenweg. Tweede weg links ziet u uw bestemming( ca. 30 minuten).
Lopend vanuit Malburgen gaat u de John Frostbrug op. Net voor het water neemt u de trap naar beneden. Loop onder de brug door in de richting van de Nelson Mandela brug tot het circus terrein. (ca. 10 minuten lopen)


Fietsen
Vanuit het centrum gaat u via de John Frostbrug de Rijn over, fiets dan direct na de brug rechtsaf het fietspad op (Malburgse bandijk). Na ca. 100 meter rechtsaf de dijk af en door het klaphek over het pad het Weiland door. Aan de andere kant van de wei het hek weer door en even links het fietspad op en dan de eerste rechts ( ca. 15 minuten).
Vanuit het centrum via de Nelson Mandela Brug dan betreedt u de brug op het Roermondsplein en fiets u over de Rijn. Aan het einde van de burg en afrit gaat u linksaf de Eldensedijk op. Voor de scheepswerf slaat u rechtsaf de Stadsblokkenweg in. Tweede weg links ziet u uw bestemming.
Vanuit richting Malburgen gaat u nèt voor de John Frostbrug linksaf het fietspad op (Malburgse bandijk). Na ca. 100 meter rechtsaf door het klaphek over het graspad het Weiland door. Aan de andere kant van de wei het hek weer door en even links het fietspad op en de eerste rechts (ca. 15 minuten).


Alternatieven per fiets of lopend
Vanuit Elderveld kunt u fietsen of lopen via de Alkmaarsingel – Grote Griet, onder de brug door (rechtsaf) naar de Gelderse Rooslaan waarna u direct links aanhoud en via de Malburgse bandijk de Stadsblokkenweg bereikt.
Ook kunt u via de Drielsedijk waarna u links het Hoefijzerpad volgt. De fietsbrug brengt u over de N225. Vervolg het pad tot de Gelderse Rooslaan waarna u direct links aanhoud en via de Malburgse bandijk de Stadsblokkenweg bereikt (circa 45 minuten lopen).


Auto
Vanuit Arnhem Zuid (vanaf de Laar West, Schuytgraaf, Elderveld, Elderhof, Elden) rijdt u via de Batavieren en steekt u de brug over richting centrum. Op het Roermondsplein aangekomen kiest u direct weer voor richting Nijmegen/Arnhem Zuid en rijdt de brug weer in zuidelijke richting over. Neem de eerste afslag rechtsaf. Aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf en rijdt u onder de brug door. Eerste links is de stadsblokken weg, vervolg deze weg tot de tweede inrit aan uw linkerhand waar u het circusterrein aanreft. en waar u uw auto kunt parkeren.
Ook kunt u vanaf Arnhem Zuid (vanuit Nijmegen, Rijkerswoerd, de Laar Oost, Kronenburg, Vredenburg, Holthuizen etc) via de Nijmeegseweg (A325) aanrijden. Volg daartoe de Nijmeegseweg tot aan het de Monchyplein en ga daar bij de stoplichten linksaf de Gelderse Rooslaan in. Deze maakt een bocht naar links en gaat over in de Eldenseweg. Vervolg de weg tot u rechtsaf kunt slaan de Eldense Dijk op. De eerste weg aan uw rechterhand is de Stadsblokkenweg. Ga deze weg in en rijdt tot de tweede inrit aan uw linkerhand waar u het circusterrein aanreft en waar u uw auto kunt parkeren.


Parkeren
Gelieve niet langs de Stadsblokkenweg te parkeren maar op de daartoe aangewezen plek op het Circusterrein.


Hoge hakken, dikke trui
Hoge hakken zijn op deze locatie niet handig en vergeet niet een trui/vest/jas, het kan 's avonds aan het water koeler en vochtig zijn!


nico en co ontwerpers, Geraldine Lodders stichting touchstones